Algemene voorwaarden

1. Bestellen, orderbevestiging, betaling

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging hiervan per email. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten in euro’s, inclusief verzendkosten en BTW. Uw bestelling wordt maximaal 7 dagen gereserveerd. Indien de betaling niet ontvangen is binnen deze termijn, vervalt de reservering automatisch.
U kunt betalen op de volgende wijze:
• iDEAL
• Overschrijving vooraf (uw bestelling wordt verzonden nadat de overboeking bij ons binnen is)
• Paypal

2. Verzenden

Zodra het bedrag ontvangen is, wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd. Voor verzending hanteren wij de standaardtarieven van TNT post. Vintagerijk is niet aansprakelijk voor zoekraken en / of beschadiging van uw bestelling.

3. Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 24 uur nadat de order is geplaatst en de bevestigingsmail is ontvangen, annuleren. Dit doet u door een email te sturen naar info@vintagerijk.nl met vermelding van het ordernummer. U ontvangt van ons per mail een bevestiging van de annulering. Indien de bestelling al betaald is, wordt het betaalde bedrag binnen 7 dagen geretourneerd.

4. Retourneren

U kunt het ontvangen artikel binnen 7 dagen retourneren. Binnen deze periode stuurt u naar info@vintagerijk.nl een email met vermelding van: de aankoopdatum, artikelnummer, banknummer en de reden van retournering. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Voor teruggezonden artikelen gekocht bij Vintagerijk.nl krijgt u uw geld terug, zonder verzendkosten.

5. Artikelen

De aangeboden artikelen verkeren in goede staat. Echter, koper wordt bekend geacht met het feit dat veel vintage-artikelen gebruikte artikelen zijn en zodoende gebruikssporen zoals lichte krasjes of craquelé kunnen bevatten. Eventuele lichte beschadigingen worden zoveel mogelijk op de site, bij het artikel vermeld.

6. Vragen, wensen, klachten

Voor vragen, speciale wensen of klachten over de door Vintagerijk geleverde producten kunt u contact met ons opnemen: info@vintagerijk.nl. Wij nemen dan binnen 5 dagen contact met u op.

7. Privacy

Alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onze eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

8. Copyright

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Vintagerijk.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2022 vintagerijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel